WOTH III – pályázati lehetőség designereknek és vállalkozásoknak

A WORTH projektet az Európai Bizottság kis- és közepes vállalkozásait támogató COSME programja indította el. A WORTH határokon átnyúló és tudományterületen átívelő európai együttműködések kialakítását támogatja értékteremtő, újító designfejlesztések létrehozására, immár harmadik finanszírozási ciklusában, melynek keretében november 27-éig van lehetőség a pályázatok benyújtására.

A november 8-án online megrendezett WORTH III Info Session regisztrációs linkje itt érhető el.

Jelentkezés és további részletes információk: https://worth-partnership.ec.europa.eu/helpdesk-area_en

A WORTH az egyetlen olyan európai projekt, amelyben a designerek, a kis- és középvállalkozók, a gyártók és a techszféra szolgáltatói egymással együttműködve fejleszthetnek ki innovatív, designközpontú projekteket. A program fókuszában olyan, az életmódhoz kapcsolódó iparágak állnak, mint például a bútortervezés, lakberendezés, belsőépítészet, építészet, valamint a divatipar, textil-, ruha-, cipő-, kiegészítő- és ékszertervezés.

A kiválasztott projektpartnerségek inkubációs programban részesülnek, amely a következő 60 ezer euró értékű csomagból áll:

- Pénzügyi támogatás, akár 10 ezer euró értékben. Egyes, további követelményeknek megfelelő kiemelkedő projektek akár 20 ezer euró támogatásban is részesülhetnek.
- Személyre szabott mentorprogram. A 10 hónapos időtartam során egy elkötelezett mentor fogja segíteni a projektrésztvevőket.
- Részvétel két design eseményen, egy online és egy offline rendezvényen a fejlesztett projekttel.
- Szakmai tréningek.
- Szektorokon átívelő nemzetközi szakmai kapcsolatépítés, networking események.
- Nemzetközi promóció és kommunikáció.
- WORTH gallery oldalon való megjelenés szakmai profillal

2023/10/26